ZODIAC CLUB

Zodiac club pozicionuar në qendër të Durrsit,ndërthur jetën e përditshme me argëtimin dhe të krijuarit një atmosfrë ndryshe gjatë mbrëmjeve.
Aty ku ju në mendjen tuaj vendosni të kaloni kohë duke u argëtuar me shoqërinë apo familjarët tuaj ,nën shoqërinë e muzikës dhe menusë moderne të pijeve, koktailve , shishave etj…,aty Zodiac Club ju jep mundësinë e një ambjenti ndryshe nga ato që ju jeni mësuar të frekuentoni në jetë tuaj.
Dritat të vecanta , muzika Live të ftuar këngëtarë të njohur Shqiptarë dhe dixhej profesional në fushën e muzikës, ju dërgoj në një tjetër dimension kohor , e kjo kuptohet kur ju do të largoheni nga ne ,dhe të nesermen do riktheheni sërish.

Emocionet e melankolisë,entuziazmit ,argëtimit jo vetëm që takohen në ambjenten tona por ato ndërthuren me historitë e jetës suaj personale si humori ,dashuria dhe trishtimi.
Zodiac në vetvete përcakton ndjesinë dhe humorin tuaj ditorë ,por Zodiac Club ju bën thirrje ta ndryshoni cdo ditë mbrëmjeve duke shijuar atmosfrën dhe ritmin plot argëtim në ambjenti e tij .
Pse jo mund të rezervoni fizikish në ambjnetet tona , në rrjetet Sociale ,What Cup dhe Web për një ditëlindje ,festa dhe parti me miqt tuaj ,duke zgjedhur menunë dhe shërbimin tonë. referuar gustos tuaj .
Zodiac Club ju lehtëson në menyrën e organizimit cdo gjë është shkruar dhe trasferohet tek ju online në kohë rekord për ju .

JU MIRPRESIM