_

Kush Jemi Ne?

Zodiac si një kompani ndërtimi operon me një staf të kualifikuar dhe me përvojë, të përbërë nga arkitektë, inxhinierë ndërtimi, ekonomistë, teknikë, menaxherë të marketingut, si dhe punëtorë dhe specialistë të kualifikuar të ndërtimit, dhe akoma duke u zgjeruar në fushën e hidraulikeve, e instalimeve elektrike.

Dizanji dhe arkitektura janë pikat kyce dhë më të forta në fushën e ndërtimtarisë. Ju sillni idetë dhe tregoni vendin në të cilin do ngrihet ky projekt. Me arkitektët tanë ne jua ngrejmë në 3D duke ju përshkruar me detaje vizualisht se si do duket në realitet. Sot fusha e ndërtimtarisë kërkon, përkushtim dhe mbi të gjitha siguri dhe besueshmëri. 

Zodiac Construction, vepron mbi projekte me mjetet të sofistikuara të teknologjisë më të lartë të kohës, materiale të cilësisë së parë nga fillimi i projektit e deri në përfundim. Që nga studimi i gjeologjik i tokës , pë ngritjen e themeleve të forta e të sigurta e deri në përfundimin e plotë të projektit.

Zodiac Construction është në shëbimin tuaj për : 

  • Krijimin e projekteve
  • Realizimin e arkitekturës
  • Ristaurime të ndërtesave
  • Ristaurime te ndryshme si : Hidraulike dhe elektrike
  • Ndërtimi dhe përfundimi i projekteve.
image
_

Kush është Zodiac Construction?…

Projekti juaj I përfunduar.

Ju na besoni dhe ne nuk ju zhgënjejmë.
Vizito faqen tonë në web dhe zbulo më shumë rreth shërbimeve tona.

100%

Profesionalizem

100%

Rimodelim

100%

Eksperience

100%

Kliente Te Kenaqur