EXSTASE CLASSIC

Përzierje speciale me efekt stimulues.
Ju jep një nxitje energjie për tërë ditën.

EXSTASE WATERMELON TASTE

Shuan ëmbëlsisht etjen. Aromatike dhe me shije Shalqiri.

EXSTASE APPLE TASTE

Popullore dhe e shijshme. Me shije frutash-freskuese.

EXSTASE ZERO

Shumë energji. I mbushur me shije të ekstasuar me 0 g yndyrë dhe sheqer.

EXSTASE TROPICAL TASTE

Shije intensive verore. Gëzoni diellin me aromë ekzotike të frutave.

EXSTASE KIWI LEMON TASTE

I ëmbël me një shije të thartë. Ju freskon jo vetëm në verë.

EXSTASE COLA TASTE

Pije freskuese perfekte. Provoni shijen tipike jo shumë të ëmbël.

ZBULONI EXSTASE

Vleresimet

501

Like

45

Kliente

121

Komente

error: