Zodiac eXstase

EXSTASE ENERGY DRINK

_

Exstase Energy Drink starton më 18 Korrik 2019 në tregun Shqiptar me origjinën nga Gjermania, duke u prezantuar nga kompania: New Zodiac sh.p.k.
Me synimin e saj të vetëm për ta bërë një brand të njohur në Shqipëri ,Kosovë, Maqedoni dhe Mali I zi.
Energjinë ky produkt ta transferon me freskinë dhe me shijet e vecanta që e karakterizojnë.
Exstase Energy Drink ndryshe nga pijet energjike të tjera që ne jemi mësuar të dëgjojmë dhe provojmë, vjen me një sërë varietetesh të ndryshme.

PHOTO-2019-07-29-14-41-05
WhatsApp Image 2019-11-01 at 10.39.05
WhatsApp Image 2019-12-15 at 4.47.18 AM
547
WhatsApp Image 2019-10-28 at 2.20.04 PM

Exstase Energy Drink ndryshe nga pijet energjike të tjera që ne jemi mësuar të dëgjojmë dhe provojmë , vjen me një sërë varietetesh të ndryshme .
Ndonëse jemi mësuar që kur duam të marim një pije specifike , ne na vjen në mendje e vtmja ngjyrë , logo dhe kanace ,ndërsa me Exstaze Energy Drink duhet të mendojmë në 6 lloje të ndryhsme shijesh dhe ngjyrash .
Merreni…. Provojeni …. Është e mbushur Plot me energji :
• Exstase Classic
• Exstase Cola
• Exstase Zero
• Exstase Watermelon
• Exstase Tropical
• Exstase Kiwilemon

Thjeshtë duke I lexuar apo dëgjuar, kupton që kemi një larmishmëri zgjidhjesh që mund të lidhen me personalitetin e cdonjërit prej nesh nga shija e frutave tek klasikja po ashtu EXSTASE vjen plot me ernegji edhe në zero gram sheqer.
Sapo hapim një kanace Exstase aroma e mrekullushme e kësaj pijeje të bën të mos i rezistosh, por ta provosh.
Një pije Energjike cilësore dhe origjinale tashmë mund të shoqërojë guston tonë si prodhim I një cilësie të lartë Gjermane.

error: