_

Zodiac Motors

_

New zodiac sjell per ju programin më të ri me të gjitha shërbimet që i nevojiten automjetit tuaj. Pervec kësaj, sjell në Shqipëri automjetet e kohëve moderne të një cilesie të lartë. Të gjitha automjetet jane te certifikuara sipas standarteve europiane, duke mbështetur edhe procedurat e legjislacionit shqiptar për shitblerjen dhe dokumentacionin e duhur. Ne gjendemi pranë jush duke ju ofruar automjetet që dëshironi.

SHITBLEJREN E AUTOMJETEVE

SHËRBIME ELEKTRO AUTO

SHËRBIME XHENERIKE

IMPIANTE GAZI

Cilesia E Punës Tone

Ne ju prezantojme me profesionistë te fushës, duke ju garantuar cilësi në pune dhe garanci ndaj shërbimeve që ne ofrojmë në lidhje me cdo problematikë te automjetit.

  • Cdo shërbim elektro-auto që perfshin riparime në: motorrino, dynamo , ventilator, aparti i fshirësve të xhamave, bateria, kandelata, kandele etj.
  • Cdo shërbim xhenerik qe perfshin riparime në : ndërrimin e gomave të ndryshme, ndërrimin e vajit dhe filtra, sistemin e drejtimit, sistemin e frenimit, sistemin e amortizimit etj.
  • Implementimi I impianteve të gazit të nje cilësie të lartë.

Eksperience 100%

Siguri 100%

Profesionalizëm 100%

Për më shumë infomacion ndaj shërbimeve qe ne ofrojme, komunikoni në një prej kontakteve tona. Vizitoni web-in “Zodiac Motors” dhe fillo beso, sepse tek ne do gjeni cilësinë e duhur të shërbimeve.

Eksperience

100%

Siguri

100%

Profesionalizm

100%