Zodiac Terracë

Shijoni Pamjen fantastike nga ballkoni me domethenes per te gjithe Durrsaket. Ju ftojme te shijoni kafen e paradites, birren, goten e veres mbasdite dhe mbremjet perballe amfiteatrit me pamjen me te bukur te ofruar vetem nga Zodiac Terrace.
+355 689099005
Lagjia N.1 Bulevardi Epidamn Afer Bashkise, Durres

Shisha
WhatsApp-Image-2020-06-12-at-1.42.32-PM-2-1
Sandwich
56416968_644194952660045_3956841851975803858_n
Cocktails
118832289_158659392543060_7308697683769983147_n
Pizza
102669490_1142273952826177_1838276037936577351_n