ABOUT US
_

Bar Lounge Piceria Zodiac Terrace

_

I vendour   në qendër të qytetit të Durrësit , dhe me pamjen madhështore të amfiteatrit historik ,për këdo që viziton ambjentet e Zodiac Terrace ,do reflektojë në mendjen e kujtdo ,historinë e kohëve historike të të shumë brezave që kanë udhëtuar me kohën deri më sot.
Për ata që zgjedhin Zodiac Terrace ndërthurin shijet tradicionale të pijeve , kokteilve të shumta, kafes dhe shijeve të ndryshme të picave apo antipastave që ju zgjidhni në menunë tonë të shumëllojshmërisë.

Zodiac Terrace merr jetë me 16 Mars 2019, ku hap dyert për qytetarët Durrsakë dhe Turizmin I cili duke parë që ndodhej në një ndërtesë antike ndalonin për të provuar shërbimet që ofronin në këtë pike si dhe duke soditur pamjen e mrekullueshme të amfiteatrit 3000 vjecar në qytetin e Durrsit.

Aty ku ndeshesh me Kohën , Inovacionin dhe Origjinalitetin në jetë ,aty shfaqet zodiac Terrace.

Që do të thotë : Nese je diku me miqt e tu duke hecur në qendrën e qyteti që nga larg ,nga vetë emri I vecantë që e karakterizon ambjentin tonë “ZODIAC TERRACE” ju bën thirrje të na vizitoni dhe të shijoni shërbimet moderne dhe efikase për shijet tuaja.

56416968_644194952660045_3956841851975803858_n
118832289_158659392543060_7308697683769983147_n

Një birrë  në Kriko mes miqsh duke zgjedhur një picë të mirë ”Zodiac” të një cilësie të lartë dhe një shije speciale e përbërësve të saj ne ju garantojmë që do ngelemi në mendjen tuaj gjatë dhe nuk do na ndërroni me askënd tjetër.
Një gotë verë e shoqerur me antipasta,në cfarëdolloj ore që ju dëshironi apo kokteile të ndryshme frutash që shoqërohen me Shisha duke ndjere në maksimum aromën e vecantë te frutave që aktivizojnë cdo fantazi në mendjen tuaj , dhe kjo është mënyra përfekte që ju të perfundoni rutinën ditore.

Jeta të përplas ,në gëzim e lumturi ,hidhërim e trishtim, stress dhe cudira të shumta që rrotullohen në mendjen tonë cdo ditë.

Le ti harrojmë së bashku dhe nëse ti zgjidh të ngresh një dolli, për gëzimin dhe lumturinë,një për hidhërimin dhe trishtimin ,dhe një për cudirat dhe stresin që ke takuar në jetë , Zodiac të ofron dollinë e relaksit dhe të qetësisë.
Ju ftojmë të na vizitoni pastaj të na besoni.
ZODIAC TERRACE , MOS NGURO POR BESO.