Porosisni Online

Nga 08:00am deri 11:00pm


TRATTORIA ZODIAC

Mjedisi relaksues dhe komoditeti që ofron bari jonë është ajo që i duhet secilit prej nesh kur zgjedh të pijë një kafe. Stafi ynë i kualifikuar ju ofron shërbimin më të mirë të produkteve cilësore me të cilat ne punojmë. Ne ju ftojmë të na vizitoni një herë dhe te jeni i sigurte që do të ktheheni perseri.