HISTORY
_

Trattoria Zodiac

_

Trattoria Zodiac e pozicionuar në qëndër të Durrsit, sjell për tryezën tuaj ushqimin tradicional Durrsak.
Shërbimi tradicional në ambjentet e tratorisë ndërthuret me kohën moderne që karakterizohen në ditët e sotme.
Të besosh në gatimet tona do të thotë që ti I beson vendit dhe traditës Shqiptare . Durrsi në vetvete nuk ka një gatim epik apo një pjatë të vetën specifike por ,atë që mbështet restoranti ynë është pjata tradicionale e sofrës shqiptare e thënë ndryshe ,gatimet sërviren si në shtëpinë tuaj.
Bar restorant TRATTORIA ZODIAC mbron më shumë fanatizëm traditën shqiptare edhe gatimet tradicionale që ofron I përkasin të gjithë trevave Shqiptare dhe popullit shqiptar kudo që ndodhen, duke përfshirë : Kosovën, Maqedoninë dhe Camërinë.
Prodhimet dhe produktet që gatuhen janë bio dhe vendase të përzgjidhura me kujdes vetëm që ju të ndjeni në maksimum shijen e freskët të cdo prodhimi vendas.
Ambjeti I ngrohtë , I mobiluar sipas koheve moderne e ben edhe me terheqes dëshirën për të shijuar pjatën qe ju zgjidhni në menunë që ofron restoranti ynë.
Pastat, antipastat, perimet produktet e mishit ëmbëlsirat dhe picat cdo gjë, dhe cdo gatim që ofron restoranti ynë , me plot bindje thuhet që ashtu si shenjat e zodiakut që personifikojnë cdo karakter njerzor ,ashtu dhe shërbimi dhe gatimi ynë përshtatet me cdo shije që ju keni ne personalitetin tuaj.
Jo vetëm kaq ,por edhe cmimet janë ekonomike dhe të përshtatshme për këdo që kërkon të shijojë një mëngjes,dreke apo darkë të shijshme ,ne jua ofrojmë në mënyrë më të mire të mundshme.
Nëse dëshironi të rezervoni apo porosisni online duke parë menunë tonë jemi në shërbimin tuaj për cdo informacion që ju nevojitet në këtë faqe do të gjeni të gjitha informacionet e nevojshme që ju nevojiten.

SOMMELIERS
pene-bolognese
fasule-me-mish-ultimate
pene-bolognese