Yachte me Qera

Yachte Luksoze

Evente Dhe Aktivitete

New Zodiac sh.p.k

_

Adresa: L.4 Bulevardi kryesor Durrës 2000 AL, Bulevardi Epidamn 4, Durrës

Phone: +355 692053005

Zodiac Marine Group

Duke ju falenderuar që po vizitoni faqen tonë zyrtare, ju ftojmë të zbuloni më shumë në lidhje me shërbimet tona.

Për pavarësi të plotë dhe për të kënaqur shpirtin tuaj aventuresk, Zodiac Marine Group ju lejon të krijoni itinerarin tuaj, duke ju çuar atje ku dëshironi, kur të doni.

Në brigjet e detit Adriatik dhe Jon. Së bashku me një ndjenjë të shkëlqyer lirie, ju do të shijoni një ambient luksoz, shërbim të shkëlqyeshëm dhe ushqim të mrekullueshëm.