Sherbimet Tona

Kompani
Thellimi Porti

image3

Ne jemi te perfshire ne projekte te ndryshme te pastrimit dhe rekuperimit te Tokes ne te gjithe boten, duke ju ofruar klienteve zgjidhje inovative edhe per projektet me komplekse edhe mjediset sfiduese.

Ndertim Yachtesh Dhe Riparim

image5

Ndersa krijoni jahtin tuaj te endrrave, ne do ta menaxhojme projektin tuaj duke u kujdesur per te gjitha detajet. Ne ju sigurojme nje sherbim te plote te mirembajtjes.

Menaxhim Teknik i Anijes Dhe Yachteve

image1

Ne jemi të përfshirë në projekte të pastrimit dhe rikuperimit të tokës në të gjithë botën, duke u ofruar klientëve zgjidhje inovative edhe për projektet më komplekse dhe mjediset sfiduese.

Dyqan Detar & Pajisje

image3

Dyqani ynë është i pajisur me teknologjinë më të re dhe pajisjet më të reja në mënyrë që të mund të diagnostikojmë dhe sherbejme në mënyrë të saktë per mjetin tuaj. Qëllimi ynë kryesor është t’u ofrojmë klientëve të saj gjithçka qe ju nevojitet për anijet e tyre.

Yacht Agjensi Dhe Sherbim Porti

image6

Nga jahtet më të mëdha, tek jahtet e vogla të lundrimit, ne ofrojmë ekspertizë, vëmendje dhe nivele shërbimi për ta bërë ardhjen tuaj të qetë dhe efikase.

Transporti i Anijeve Dhe Jahteve

image9

Sistemi ynë unik shihet si mënyra më e sigurt dhe më efikase për të transportuar jahtin tuaj. Ekipi ynë gjithmonë do të përpiqet të përmbushë angazhimet e tij të transportit. Ne e kuptojmë qarte që ju, konsumatori, anijet dhe marinat, të gjitha varen nga shërbimet tona të ofrimit me kohë dhe të plotë.

STCW Kurse Trajnime

image8

Qendra jone e trajnimit e specializuar është e drejtuar drejt llojeve të ndryshme të anijeve – flota në det të hapur, cisterna, tragete dhe anije pasagjerësh – dhe ofrohet nga instruktorë, inxhinierë dhe marinarë master me përvojë. Ne jemi këtu për t’ju dhene certifikimin tuaj STCW.

Lexoni Me Shume
 • Trajnim Bazik
 • Vrojtimi ne det dhe ne port
 • Detar I afte kuverte
 • Barkat e shpejta te shpetimit
 • Barkat te shpetimit dhe rrezikut, pervec barkave te shpejta
 • Oficer I sigurie ne anije
 • Vrojtimi dhe menaxhimi ne dhomen e mashinerise
 • Oficer I sigurise se facilitetit portual
 • Manovrimi I anijes
 • Kapiten Yachti
 • Lufta kunder zjarrit te avancuar
 • Menaxhimi I turmave dhe I krizave ne anije
 • Radar, Arpa, Bridge Teamwork Rescue Radar Navigation At Management and Operational Level